Äventyrsledarna

3 tuffa dagar med Therese

Kategori: Allmänt

Therese (aka Miss Iron Man) är en av de "gamla" eleverna som har haft träningslära/träning med oss på schemat tisdag-torsdag.
 
Konditionstest, spinning, boxpass, styrketest och "military training" har vi tillsammans gått igenom dessa dagar och träningsvärken är svår att undvika!
 
 
Trots förkylningar och skador har vi kämpat på med blod, svett och tårar, men vi har självklart haft otroligt kul!!
 
Mätning av vår egen styrka/kondition i form av bl.a "plankan", armhävningar, situps och benböj har varit några av veckans uppgifter.
Johanna, Cedrik och Jocke var några som höll ut längst i styrketestet:
 
Cedrik 7,5 min i plankan
Johanna 275 situps 
Jocke 50 armhävningar
 
Grymt bra jobbat allihopa!!
 
Syftet med att mäta sig själv går ut på att vi till nästa år ska genomföra testet igen. 
 
"Min utmaning" var även en uppgift som Therese gav oss. Utmaningen är något som ska genomföras inom ca ett år och det finns inga gränser för denna uppgift. Man lägger upp en egen plan och taktik för hur utmaningen ska genomföras. Vi är sjukt taggade!
 
 
 
"Military training" gick till så att Therese tog täten och vi joggade efter, samt runt henne, tills hon beordrade oss att t.ex ställa oss i "plankan", bära en kompis på ryggen, springa stafett eller upp för en backe några gånger för att sedan ställa oss i plankan och invänta nya direktiv(igen)..
Det hände även att vi fick göra upp-hopp som "straff" om vi inte skötte oss korrekt.
 
Hinderbanor och mycket annat hände även längs vägen och till sist fick vi i uppgift att springa mot en björk(vårt-björk för att vara exakt =  "betula pendula" på latin) nära skolan. För att komma till denna vårt-björk var vi tvungna att simma över en damm. Viktigt att notera då att det var frivilligt att simma över då man även kunde springa RUNT dammen. Det slutade såklart med att hela klassen till slut plaskade runt där..
 
Vi vill tacka Therese för några grymt peppande dagar!! 
Vad är vi?? VI ÄR STARKAST!!
 
Nu laddar vi om för nya äventyr som börjar redan imorgon och tackar gudarna för Voltaren ..
 
// Hanna och Tina 
Kommentera inlägget här: