Äventyrsledarna

A run for Change ...

Kategori: Allmänt

... ÄR I FULL GÅNG ! 
 
Gänget har tagit sig förbi Mora och siktar nu ännu längre nedåt i landet ! Vi hoppas att stormen Ivar inte kommer att vara ett hinder ! 
 
Vägen mellan Älvdalen - Mora sprangs av Dennis, Melissa och Alexx, gick hur bra som helst och var helt otroligt ! 
Under tiden blev vi även intervjuade av musikhjälpen och gänget i glasburen ! Det blev lite kaos i början då de ringde upp Alexx och Micke som satt i bilen istället för resten av klassen som stod och inväntade Melissa vid vasaloppsmålet. Men det blev hur bra som helst ändå ! Om ni missade intervjun är det bara att klicka in på den här länken och spola fram till 20:07:00 ! (eller 14:07:00 om du är på telefonen eller vi inte är på 20:07:00)
 
 
 
Väl i Vasaloppsmålet blev vi varmt välkomnade av folk från själva vasaloppet (!!) med varm blåbärssoppa, kramar och ett väldigt glatt humör! Vasaloppet sponsrade oss även med mössor samt en plats i cykelvasan som de som har donerat pengar till oss har chansen att vinna ! (om ni redan har donerat pengar till oss via onlinebössan får ni kontakta oss via facebook, här på bloggen eller på vår mail aventyrsledarna@gmail.com så fixar vi så att ni är med i tävlingen !) Om ni ska donera pengar, ta kontakt med oss även då och se till att ni har något slags bevis på att ni har donerat. 
 
Nu fortsätter sprigandet ! vi syns ;) 
 
Glöm inte insamlingbössan på nätet ! 
 
 
 

KOMMENTARER:

  • Louise säger:
    2013-12-13 | 22:22:07

    Jag har skänkt 300 kr och vill gärna vara med o tävla om starten i cykelvasan. Kämpa på, ni är grymma!
    Hälsningar Louise Söderström (Jockes syster)

Kommentera inlägget här: