Äventyrsledarna

Nu kan vi kalla oss skidlärare också!

Kategori: Allmänt

Veckan har bestått av varma och kalla dagar blandat av både moln,regn,snöfall och solsken. Kul har det såklart varit, men även intensivt. Sena kvällar och massa korvstoppning har blandats med skrattkramp den här veckan. 
 
Skidlärarutbildningen ägde rum i Orsa Grönklitt i form av två olika grupper, med instruktörerna Åke och Jocke.
Vi har satt olika banor, fått personlig feedback, åkt i grupp-formationer, gjort alla möjliga typer av svängar (lång-,mellan-,kortsväng m.m), haft teorilektioner, åkt på en skida, haft genomgång i första hjälpen, analyserat varandras åkning och mycket mer. 
 
Här kommer en bildbomb från denna fantastiska vecka: 
 
Några har åkt en hel del sen innan medan andra har åkt för i princip första gången dessa dagar. Kan lätt konstatera att vi alla har genomgått kursen med stil och har visat stort engagemang i att bli bättre skidåkare.
 
Nu packar vi för fulla muggar inför kommande vecka då vi far iväg till Norge på vintertur. Kommer bli kallt, kommer bli mysigt, kommer bli ... wait for it ... legendary!
 
Ut på tur, ALDRIG SUR!
 
// Tina & Alexx
 
 

KOMMENTARER:

 • Linn säger:
  2014-01-15 | 19:21:42

  hej, hur bra måste man kunna åka skidor när man börjar på denna utbildningen? hur höga är kraven?
  tacksam för svar :)

  Svar: Hej Linn
  Det är mycket skidåkning i olika former (Tur, längd och alpint). Vi har några klassen som inte åkt skidor på nästan 10 år, så länge du är beredd på att lära dig och jobba på din skidåkning kommer du att klara dig.
  aventyrsledarna.blogg.se

Kommentera inlägget här: