Äventyrsledarna

På väg mot Göteborg!

Kategori: Allmänt

Då är vi igång, klockan 16.00 lämnade den första löparen Älvdalen. Vår stafettlöpning mot Göteborg har tagit sin början! Dagen började i skolan, meteorologiprov på morgonen och sedan allemansrätten med en av våra superlärare Lars. Runt 3 tiden var skoldagen slut och vi skyndade hem, det sista skulle packas inför stafetten. Och hur ladde vi inför 53mils löpning? Pizza såklart!
 
Alex hoppar igång löpningen mot Göteborg! Uppdraget är att uppmärksamma Musikhjälpens ändamål "alla kvinnor har rätt till en säker graviditet." Visa ditt stöd och ge en slant till en god sak, lämna ditt bidrag här: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/a-run-for-a-change

Du kan även möta oss i några av de städer vi springer igenom, exakt var och när vi befinner oss i städerna ovan är lite oklart. Stafetten går igenom dessa städer: Älvdalen- Mora- Malung- Torsby- Sunne- Grums- Säffle- Åmål- Mellerud- Trollhättan- Kungälv- Göteborg. Följ oss på Facebook där vi hela tiden uppdaterar var vi är.

 Vi vill passa på att nämna vår samarbetespartner Synums Tryck och Reklam som har fixat våra snygga tröjor, tack! Vi vill även tacka några andra av våra samarbetspartners som hjälpt oss inför projektet. Mora Fjäll och Natur, Mora Klockan, Ica Älvdalen, och självklart Älvdalens Utbildnings Centrum. Tack!

 Hittills har Alex, Melissa, Lund, och Micke sprungit. För några minuter sedan hoppade Hanna ur bilen och tog över stafettpinnen, och snart är det Ellens, Elias, Tina, Linnea, Johanna och Lasses tur. Vi har nu sprungit Älvdalen - Mora, och är i skrivande stund på väg mot Malung. Nu är Melissa, Micke och Lund på väg till Stöllet, nöjda och lite trötta i kropparna efter insattsen. I Stöllet ska det  sovas, laddas inför morgondagen. Imorgon väntar milen igen, känns underbart!

 

 Här är klassen innan startskottet!
 
Önskar god kväll!
 
// Melissa
 
 
 
Kommentera inlägget här: