Äventyrsledarna

Sista dagen - på första isen.

Kategori: Allmänt

Sista, sista riktiga skoldagen för gamla klassen och vår lärare Dennis tog med oss på "hemlig tur". 
 
Vi packade kanoter och långfärdsskridskor och begav oss långt upp i skogen. Dennis ville hitta årets första åkbara is för den här regionen. Kanoterna hade vi med oss ifall vi skulle behöva paddla ut till mitten av någon sjö för att kunna nå åkbar is. Och nog fann vi is minsann!!! Otroligt tunn sådan, bara någon centimeter tjock, men den gick att åka på så det slutade med en heldag som spenderade på två olika frusna sjöar. 

Det var en helt fantastisk dag! Strålande sol och skratt och massa pirr i magen när isen knakade under våra fötter. Vi filmade en del, tex när en av oss gick igenom isen, hahah, men datorn är lite knas just nu så ni får ta del av det senare ;)

Nu laddar vi inför morgondagen då vi ska ha våran avslutning och examen i en liten stuga i skogen. Det känns väldigt sorgligt att våran tid tillsammans nu har nått sitt slut. Samtidigt är vi alla taggade att ut i arbetslivet och göra det vi älskar bäst. Alla i klassen har fått jobb inom branschen, så nu sprids vi ut i både Sverige och Norge.
 
Stort tack Älvdalens Utbildningscenter för den här tiden! Vi alla kan varmt rekommendera denna utbildning för alla er där ute som älskar att vara utomhus och gå på tur, vandra, orientera, åka skoter, klättra, paddla, skidor, skridskor, köra offpist och bli utbildade i lavinsäkerhet, överlevnad, säkerhet, sjukvård, djur och natur, väder, ledarskap, gruppdynamik, företagande och massa massa annat kul! Lärarna är otroligt kompetenta och Älvdalen är en fantastiskt vacker plats att bo i. Kan det bli bättre? Dessutom få många värdefulla kontakter och jobbmöjligheter inom branschen. (Ja, se bara på oss, alla fick jobb). 

Så tack tack tack för den roligaste, vildaste, galnaste och mest lärorika och inspirerande utbildning man kan tänka sig!

Nu släpper vi helt taget om stafettpinnen och den nya klassen tar över bloggen. Om ni är intressearde att följa våra framtida äventyr, eller kontakta oss, så är det några av oss som har egna bloggar ni mer än gärna får besöka. 

Annahttp://www.annalundh.se/
Nicklashttp://www.tusenprocent.se/
Theresehttp://www.thereseberntsdotter.se
Bamsehttp://www.bamsearmwrestler.blogspot.se


Hejdå!!

 
Kommentera inlägget här: