Äventyrsledarna

Oscar Holmsten

Kategori: Allmänt, VILKA ÄR VI?

 

 
Namn: Oscar Johan Magnus Holmsten

Ålder: 19

Kommer ifrån: Dalsjöfors

Om mig: Flydde från Borås till Dalarnas skogar direkt efter en gymnasieutbildning på teknikprogrammet. Med ett stort intresse av scouting och friluftsliv så påbörjade jag utbildningen som fjäll- och äventyrsledare, och samtidigt öppnade jag nya möjligheter till friluftsaktiviteter som jag aldrig såg mig själv testa.

Favoritsak (snuttefilt): Min ryggsäck, Klättermusen Arvaker

Rolig fakta: Samlar på sköldpaddor, har över 450 stycken

Jocke om Oscar: Oscar är en härlig och rolig filur som har hittat sitt rätta element! Han tränar gärna med sin Slackline under sommaren och längdskidorna under vintern Med många år i ryggen inom Scouterna har han stor erfarenhet av friluftslivet och är absolut någon man vill ha med sig ut på tur!

Joakim Söderström

Kategori: Allmänt, VILKA ÄR VI?

 
 
Namn: Joakim "Jocke" Söderström

Ålder: 19, 20 år den 2/2-14

Kommer ifrån: Linköping

Om mig: En glad och sportig kille som gillar utmaningar. Jag älskar att vandra i fjällen och paddla kajak under sommar och hösten. Under vintern håller jag mer än gärna till den alpina skidåkningen och min nyfunna kärlek: långfärdsskridskor!

Favoritsak (snuttefilt): Min frälsarkrans som alltid finns med på alla äventyr och i vardagen.

Rolig fakta: Älskar att laga mat men hatar att diska!
 
Oscar om Joakim: Från tidig morgontimma till sent in på natten, så finner man alltid ett leende över Jockes ansikte. Förutom glädjen, så är Jocke även väldigt organisatorisk och har ett bra helhetstänk. En kille man verkligen vill ha med sig på tur helt enkelt!

Tina Forsberg

Kategori: VILKA ÄR VI?

 

Namn: Martina (Tina) Forsberg

Ålder: 24

Kommer ifrån: Mora, Dalarnas hjärta ;)
 
Om mig: Bott i Stockholm de senaste åren och utbildats till internationell resekonsult. Dansen är vad som förgyllt hela mitt liv fram till slutet av gymnasiet då jag insåg att det var dags att se världen. Vardagen vände tvärt men det har aldrig hindrat mig. Livet är knappast en dans på rosor, precis som jag vill ha det.

Favoritsak (snuttefilt): En burk Aromat.

Rolig fakta: Största fobin: fjärilar!!

Alexx om Tina: En helt fantastiskt underbar tjej som genomför allt hon tar åt sig med bravur! För henne verkar inget vara omöjligt och allt genomförbart, även om det kan vara lite ”oklart” ibland ;) Med ett leende på läpparna och ett skratt som får alla att må bra vandrar hon mot framgång!