Äventyrsledarna

A run for change - the movie

Kategori: Allmänt

Hej Hopp!
Bjuder på en film som visar lite hur vi haft det längs resan ner mot Göteborg. Det är svårt att beskriva hur kul vi haft det ihop, så jag tänkte att filmen jag klippt ihop nedan skulle få tala för sig själv. Enjoy!
 
// Melissa
 
 

Äntligen framme! 51 mil på 50 timmar!

Kategori: Allmänt

Vår stafett från Älvdalen ner mot Göteborg fick sitt slut ikväll vid 18.30. På torsdag kväll tog vi det första steget, sedan dess har vi tappert sprungit natt som dag i en stafett genom stora städer och små samhällen, i solsken och i regn. Möra och trötta sprang vi i mål i samlad skara på Gustav Adolfs torg där vi fick ett varmt välkomnande av Emma Kodjo och Sara.i glasburen.
 
Framme! Vilken lycka det var att springa i mål med gänget! Vilken klass vi är, vilket team vi är!
Vi vill även ge ett stort tack till er som varit med och hjälpt och stöttat oss! Ett extra tack till Erik, Johan, Björn, Ulf och Anna som knatade några mil när våra ben behövde vila! Guld värt.
 
Micke, Elias och Linnea fick vara med i direktsändningen och berätta om projektet "A rum for change". I skrivande stund är vi uppe i över 11000 kr and still going! Vi har även lyckats samla ihop några tusen kontant. Helt fantastiskt. Tack till alla er som som stöttat oss och ändamålet!
 
Vi lämnar nu Göteborg och åker åt spridda håll. Vi har ett jullov framför oss! Önskar god kväll, god jul och gott nytt år till er alla!
 
// Melissa, Louise, Cedrik och Lund

Run, Run, Run

Kategori: Allmänt

Nu börjar vi känna havsdoften! 
Löpningen går bra efter en välförkänt vila inatt, efter att de tre bröderna Jingfors tog över och sprang 6 mil på rekordtid. Erik, Johan och Björn tog över efter att jag sprungit min sista mil precis söder om Eds kyrka. 
Tack vare dem tog vi oss snabbt fram och ligger lite före i tidsplanen. 
Vi ses när vi kommer till glasburen i GBG.
Melissa kramar om kicki när hon spruningt sin sista och han påbörjar sin.
 
mycket av dagarna går åt att sitta i minibuss och suporta löparna. 
 
Vi syns i marshallens skugga!
/ Kristian Kicki Lund